Nieuws

T1 Steven Huysveld verlaat OLSA

28-04-2019

Na het tegenvallend seizoen werd de samenwerking met onze hoofdtrainer stopgezet. De resterende trainingen en wedstrijden worden geleid door T2 Steven Maes.

Als iemand zolang aan een familieclub als Olsa is verbonden zoals Steven Huysveld, dan spreekt het voor zich dat het stopzetten van de samenwerking een zeer moeilijke beslissing is geweest. De sportieve realiteit heeft er ons echter toe gebracht om deze gevoelige knoop door te hakken.

Steven was 10 jaar lang hoofdtrainer van de A-ploeg en is al meer dan 15 jaar verbonden met Olsa Brakel. Met en dankzij Steven vierde de ploeg sportief hoogtij, inclusief  promotie, deelname aan eindrondes en daarbovenop de legendarische bekermatchen tegen Westerlo, KV Mechelen en KV Kortrijk  die nog bij iedereen die Olsa een warm hart toedraagt in het geheugen gegrift staan.

We zijn ervan overtuigd dat Steven zich steeds met hart en ziel voor Olsa heeft ingezet. Telkens dacht hij mee in het verhaal en heeft hij zijn steentje meer dan bijgedragen aan de professionalisering van de club. Het takenpakket van Steven oversteeg het klassieke pakket van het trainerschap. We weten dat hij zich steeds met volle overgave om de club bekommerd heeft. Iets waarvoor Olsa Brakel hem altijd erkentelijk zal zijn.

Steven, bedankt voor de fijne samenwerking en wij wensen je veel succes in je toekomstige sportieve carrière.