Nieuws

Heropstart trainingen

13-08-2020

Beste speler, ouder, Olsa'er,

Goed nieuws en wat zijn we verheugd dit samen met jullie te kunnen delen want iedereen staat te popelen om die voetbalschoenen aan te trekken!

Vanaf maandag 17/08 kan Olsa - met de nadrukkelijke toestemming en goedkeuring van de gemeente Brakel - de trainingen terug opstarten voor alle spelers. De eerder gecommuniceerde trainingsuren kunnen lichtjes wijzigen.

Als club leggen we er de nadruk op dat de vorige opgelegde coronamaatregelen nog steeds onveranderd van kracht blijven, zie in dit verband onze vorige berichtgeving. De maatregelen zullen wekelijks worden (her)bekeken. Wijzigingen hierin worden steeds tijdig gecommuniceerd.

Mogen wij vragen de veiligheidsmaatregelen en instructies (temperatuurmeting/mondmasker/bubbelvorming/circulatieplan/...) op de Olsa site strikt na te leven en te respecteren? Dit in het belang van elk lid van onze Olsa Familie.

Onze opleiders zullen hierbij assisteren en het leidend voorbeeld zijn voor onze jongeren.

Graag nog even volgende algemeen geldende puntjes vooraf,

  • Wanneer een speler of ouder zich ziek voelt, gelieve NIET naar de training te komen.
  • Indien er een speler/familielid besmet zou zijn met Covid-19 graag onmiddellijke melding naar de club (via telefoon, mail of via PSD aan de jeugdcoördinator van uw leeftijdscategorie - gegevens op Olsa Website). Deze info zal uitermate vertrouwelijk behandeld worden.
  • Spelers die teruggekeerd zijn uit vakantie (uit landen die aangeduid zijn met een rode zone) kunnen de eerste 2 weken NIET komen trainen.
  • Olsa vraagt aan elke ouder om tijdens de eerste trainingsweek de kinderen af te zetten op de club en niet op de site te blijven.
  • De kantine zal in de week van 17/08 tem 23/08 niet open zijn.
  • Elke speler opleider dient zijn lichaamstemperatuur te laten meten bij aankomst op de club. Aan de ingang zal een begeleider aanwezig om jullie hierin bij te staan.
  • De kleedkamers blijven ook gedurende de eerste week volledig gesloten.

Mede door onze slogan "Olsa meer dan voetbal alleen" en het hierbijhorende "samen sterk gevoel" hopen we dat we dit keer vertrokken zijn voor een fijne voetbaltijd.

De opleiders zullen tijdig en op wekelijkse basis doorgeven wanneer de trainingen zullen doorgaan.

 

Sportieve groeten,

Stephan Van den Berghe                                                                       Franky De Zutter

Voorzitter                                                                                             Jeugdmanager