FOOTLUNCH + OUD SPELERS REÜNIE

06 April 2019

Beste ex OLSA’ers,

Wie herinnert zich niet meer het klein kantientje (in de oude catacomben), den Borme bij Dré Bay, de nachtelijke verlengingen in menig Brakels Café, de Bus tombola, de nachtelijke penalty shoot outs en bijhorende frituuravonden in Lierde, de lessen Brakels voor beginners, de krantenknipsels “ver de Boitelanders”, de intrede van een Afrikaans stamhoofd inclusief feestmaaltijd en gouden herdenkingsjuweel, enz….maar vooral het alom geprezen OLSA familiegevoel?
Na het vals bomalarm van vorig jaar is het nu tijd voor het echte werk.
Onder het motto “Niet OLSA VOORUIT, maar OLSA ACHTERUIT” organiseren we op zaterdag 6 april de allereerste OLSA LEGENDS DAY.
We stelden volgend programma samen:
15u: Ontvangst in het nieuwe OLSA complex
16h: Wedstrijd voor “Durvers”. Beide teams staan onder leiding van een ex OLSA coach. Voor hen die nog nooit op kunstgras speelden, dit is hét moment (zorg wel voor gepast schoeisel). We gaan voor 2x 33’, doorlopend wisselen. De wedstrijd zal in goede handen worden gehouden door een gewezen ref. Geen paniek, Arrijs werd pas vrijgelaten onder voorwaarden en mag dus onmogelijk fluiten, zelfs niet naar het vrouwvolk. We hopen wel op de VAR, maar in geval van diens afwezigheid zal de toss beslissing brengen bij discutabele fases. Kop wint altijd, uitgezonderd bij een twijfelachtig kopbaldoelpunt…
18h: Footlunch met:
Aperitief met hapjes.
Presidentieel stoofvlees met frietjes.
Dessert met koffie en digestief.
19.30h: Wedstrijd 1e elftal tegen Winkel Sport
22h: Post game stretching onder leiding van een Brakelse DJ
Dit alles voor € 29,00 pp, ingang wedstrijd 1e elftal inbegrepen.
Wie interesse heeft kan zich inschrijven bij ondergetekende op geerttuypens@gmail.com, met vermelding van het aantal personen en al dan niet deelname aan de “Legends” match.
Uiteraard proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar ook jullie hulp is meer dan welkom want ik beschik niet meer over iedereens tel. nr, email adres… Dus indeien je mensen kent met een OLSA verleden, aarzel niet hen te informeren.
We willen jullie er allemaal bij om er een fantastische reünie van te maken.
Groeten,
R 18.