Nieuws

Stijn Lapaige nieuwe assistent-trainer A-kern, Rune Uytterhaeghen vervoegt A-kern en Jasper De Rijck verlengt verblijf

11-04-2024

De sportieve staf van coach Fanno Nijst voor het komende seizoen krijgt stilaan vorm. Assistent-trainer Wouter Degroote had eerder reeds aangegeven volgend seizoen een andere uitdaging te willen aangaan. Hij zal in de staf van Fanno opgevolgd worden door Stijn Lapaige. Serge Beerens (assistent) en Nico Van Steerthem (keepertrainer) blijven op post.

Stijn beschikt over een UEFA A-diploma en maakt de overstap van de buren van SV Sottegem, waar hij de voorbije 2 seizoenen trainer was van de ploeg in derde provinciale. Stijn is zeer gedreven en sluit perfect aan bij het Olsa-DNA. Hij kijkt er dan ook naar uit om vanaf het seizoen 2024 – 2025 de uitdaging aan te gaan.
En er is meer sportief nieuws te rapen. Youngster Rune Uytterhaeghen, zal net zoals de eerder aangekondigde Liam Haegeman de overstap maken van het OT naar de A-kern in 2de Amateur.
Ook Jasper De Ryck, sinds dit seizoen in de A-kern, verlengde zijn contract. Een stap die we alleen maar kunnen toejuichen en één van de redenen waarom het project met het opleidingsteam ons nauw aan het hart ligt.
We wensen allen heel veel sportieve successen toe en kijken positief de toekomst tegemoet!
Let’s G(R)O(W) and build the future together!
Het OLSA-bestuur