Nieuws

Robby Ndefe speelt volgend seizoen voor OLSA

05-02-2021

Na de aankondiging van onze eerste inkomende transfer met Loïc Thissen, de contractverlenging van Seba Cordie (2 jaar) en het verlengen van de overeenkomst van Mattis D'Hondt, stelt Olsa graag zijn volgende gerichte aankoop voor: Robby Ndefe.

Wij hadden vorig seizoen reeds verregaande interesse om Robby naar de Parkweg te halen, toen zonder succes. Omdat de aanhouder steeds wint, heeft Olsa succesvol de transfer kunnen afronden van onze nieuwe nummer 10 voor het volgende seizoen 2021-2022.

Robby Ndefe (24j) woonachtig te Erpe-Mere is een goedlachse, razendsnelle en dribbelvaardige aanvallend ingestelde speler die 2 jaar geleden nog actief was bij RKC Waalwijk in Eredivisie - de hoogste voetbalklasse in Nederland.

Robby komt de Olsa rangen versterken om met zijn vista, snelheid en voetballend vermogen aanvallende impulsen te geven aan ons team.

Hij speelde achtereenvolgens voor E. Aalst, Jong RKC en RKC Waalwijk en komt – na een passage van 2 jaar bij de buren van reeksgenoot KVK Ninove - onze familiale en ambitieuze club versterken.

Onze technische staf is zeer verheugd om deze absolute topper in onze kern te kunnen opnemen. Olsa kijkt met Robby uit naar een mooie voetbaltoekomst samen.

Welkom Robby in onze Olsa familie 💛🖤 Olsa…meer dan voetbal alleen!

Voor meer transfernieuws...volg onze website en social media